Badmode trends op de mooiste stranden van Bali

Bali kent vele prachtige en unieke stranden. Als je voor jouw vakantie hebt gekozen voor het prachtige Bali, wil je natuurlijk wel goed voor de dag komen op deze stranden en dus de juiste badmode meenemen. Allereerst hebben we een overzicht van de badmode trends uitgelicht en aansluitend de drie mooiste stranden van Bali.

Badmode trends

Onder de heren is een duidelijke trend te zien: felle kleuren bij niet te grote zwembroeken, namelijk een zwemshort van middellange lengte. Naast felle kleuren zie je ook veel opvallende prints en gebruik van strepen. Bij de dames badmode waren vorig jaar de fringe bikini’s een grote trend. Deze bikini’s zul je nog steeds terug zien, ook op de stranden van Bali. Naast de fringe bikini’s is een model die je veel zal terugzien de bandeau bikini. Prints zijn nog steeds populair en je zal veel dierlijke prints en opvallende, felle kleuren zien.

Jimbaran Baai

Bali kenmerkt zich door de prachtige witte zandstranden met een felblauwe zee. Één van de mooiste is wel de Jimbaran baai. Aan de kust zijn een hoop vissersbootjes te vinden en daarom is de vis die hier wordt aangeboden ook verser dan vers. Een grote aanrader op de Jimbaran Baai is het bekijken van een prachtige zonsondergang of –opgang.

New Kuta Beach

Een strand dat veelal bekend is onder de surfers is New Kuta Beach. Surfen op dit is echter niet voor ieder surfer weggelegd: je dient wel ervaren te zijn. Het strand is niet geschikt om te zwemmen, maar wel prachtig om te genieten van het uitzicht op de kliffen.

Mushroom Bay Beach

De laatste van de top drie stranden is de Mushroom Bay Beach. Mushroom Bay Beach is net zoals de Jimbaran Baai een prachtig wit zandstrand met zeer helder water. Het is vrij rustig op de Mushroom Bay Beach en daarom ideaal om te ontspannen. Daarnaast is er veel vermaak te vinden met de vele verschillende restaurants en cafés. Een plus aan dit strand is het ‘Mushroom coral’, te vinden net buiten de kust (dit verklaart ook de naam van het strand).